A nyárigumi nagyszerű vezetési élményt biztosít

A nyárigumi jobban tapad

A nyárigumi jobban tapad

Rengeteg előnye van annak, ha mindig az évszaknak megfelelő gumiabroncsokkal látjuk el a gépjárműket. Egyrészt biztonságosabban tudunk közlekedni, másrészt a vezetési élményt is fokozhatjuk ezzel. Amikor a hőmérséklet tartósan hét Celsius fok fölött marad, az azt jelzi, hogy ideje előkeresni a nyárigumi készleteket a garázsból.

Amennyiben nincs, akkor érdemes megvásárolni azokat. Ilyenkor már nem gazdaságos a téli gumik használata, mivel azok nagyon hamar tönkremennek a száraz és meleg aszfalton, mivel nem erre lettek tervezve.

Ami előny volt a csúszós téli körülmények között, az most rögtön hátránnyá válik. A vezetés kényelmetlen, az előrehaladás pedig zajos lesz. A nyárigumi kiváló vezetési élményt biztosít ilyen körülmények között, az autónak pedig nagyszerű stabilitást eredményez.

Mivel minden abroncsgyártó vállalat készít téli és nyárigumi modelleket is, ezért nem okozhat gondot a megfelelő termék megtalálása az üzletekben. Használjuk mindig az évszaknak megfelelő gumikat, mert sok gondtól kíméljük meg magunkat és a járműt egyaránt!

Print Friendly, PDF & Email