Az intelligens medence mindenre odafigyel

Intelligens medence

Intelligens medence

Takarítani kevesen szeretnek, hiszen sok kosszal jár, rengeteg időt vesz igénybe és gyakran fizikailag is megterhelő. Ezért sokan igyekeznek ezt a kellemesnek nem mondható, viszont szükségszerűen elvégzendő feladatot valamilyen segédeszközzel könnyebbé tenni vagy egyszerűen mással elvégeztetni.

Majdnem hihetetlen, de az intelligens medence tisztítását és gondozását sem kell a tulajdonosoknak saját maguknak végezniük, hiszen a Magiline által kifejlesztett IMAGI rendszer teljes mértékben felügyeli az ezzel kapcsolatos összes paramétert és szinte egyáltalán nem igényel emberi beavatkozást.

Az IMAGI nemcsak a takarítást oldja meg, hanem folyamatosan figyelemmel kíséri és elemezi a víz minőségét, majd elvégzi a szükséges fertőtlenítést, pH- és klórszint beállítást, valamint a hőmérsékletének optimális szinten tartását.

Mindezt úgy képes távvezérlés segítségével végrehajtani, hogy az intelligens medence tulajdonosoknak mindössze a kisujjukat kell megmozdítaniuk, amit akár fürdőzés közben is megtehetnek.

Print Friendly, PDF & Email