Az összecsukható kerékpár könnyen tárolható

Amikor megjelentek az úgynevezett folding bike-ok, akkor sokan csak mosolyogtak a mulatságos kinézetükön, majd mikor mégis csak arra adták a fejüket, hogy kipróbálják, akkor belátták, hogy igen hasznos eszközről van szó, amibe megéri beruházni.

Az összecsukható kerékpár több szempontból is igen hasznos. Itt meg lehet említeni azokat a mindenkinek egyértelmű tulajdonságokat, hogy a szállítása például sokkal könnyebb, hiszen nem kell biciklitartót felszerelni az autóra, elég berakni a csomagtartóba, de még a hátsó ülésen is elfér.

Nem beszélve arról, hogy az összecsukható kerékpárnak köszönhetően, a tömegközlekedési eszközökön sem találjuk magunkat szúrós pillantások kereszttüzében, amiért sok helyet foglalunk el, az amúgy is tömött járműveken.

Természetesen ennek az otthonunkban is nagy hasznát vesszük, mivel sokkal könnyebb tárolni. Az összecsukható kerékpár ugyan nem egy versenyekre tervezett darab, de a célnak tökéletesen megfelel. El lehet vele jutni egyik helyről a másikra és igen csekély helyen elfér.

Print Friendly, PDF & Email