Babzsákfotel gyerekeknek rengeteg színben

Babzsákfotel gyerekeknek

A gyerekek nem ismernek kompromisszumot a kényelmet illetően. Megfigyelhettük, hogy még a legdivatosabb ruhákat sem viselik, ha azok kényelmetlenek.

A babzsákfotel gyerekeknek azonnal számos rajongóra fog lelni, hiszen ebben ücsörögni, pihenni igazi élmény. Jobb is egyszerre többet beszerezni, hogy minden testvérnek jusson. Ha minőségi és szép modelleket szeretnénk jó áron, akkor érdemes felkeresni a babszem.hu webshopot, mivel ez az a hely, ahol ezeket megtaláljuk.

Mindegyik darab külső anyaga szövet, a belső selyem, töltete pedig 125 liter. Elég nagy ahhoz, hogy kényelmesen elterüljön benne a lurkó, de mégsem foglal nagy helyet a szobában. A babzsákfotel gyerekeknek számos színben megtalálható itt, így a kisebbek és nagyobbak egyaránt választhatnak az ízlésüknek megfelelően.

A szülőknek kifejezetten jó hír az, hogy a babzsákfotel gyerekeknek könnyen tisztítható annak köszönhetően, hogy a huzat bármikor levehető és 30 °C fokon mosható, vagy cserélhető. Tépőzárral van ellátva, így a padlót sem karcolja.

Print Friendly, PDF & Email