Dr. Hummel és a helyes táplálkozás

Dr. Hummel szerint lényeges a helyes táplálkozás

Dr. Hummel szerint lényeges a helyes táplálkozás

Mindenki számára fontos az egészséges élet megőrzése, illetve helyreállítására. A szervezetbe bevitt táplálék mennyisége és minősége nagymértékben befolyásolhatja az egészségi állapotot, amit Dr. Hummel tanulmányai is megemlítenek. Az emésztés helyes folyamata függ a bélrendszer állapotától is.

Ha a tápcsatorna megfelelően működik, akkor az immunrendszer is megfelelőképpen tudja hatását gyakorolni a szervezetre. Dr. Hummel Zoltán, kutató, biofizikus elkötelezett híve az egészséges táplálkozásnak. A zsírok, fehérjék, szénhidrátok mellett, szükség van olyan tápanyagokra is, amelyek az élelmiszerek tápértékét növelik. Ezek az anyagok az ásványi anyagok, vitaminok.

Ahhoz, hogy ezek a tápanyagok kellő mennyiségben felszívódjanak a vastagbélből, elengedhetetlen annak helyes táplálása és tisztán tartása. Dr. Hummel szerint a vastagbél jó működéséhez, indokolt a megfelelő mennyiségű rost fogyasztása,

amit a mai átlagember nehezen old meg a mindennapjaiban. Annak érdekében, hogy megfelelő rost kerüljön a szervezetbe, Dr. Hummel létrehozta a táplálék kiegészítő Mikrorostos Gél készítményt.

Print Friendly, PDF & Email