Felkapott a designos tükrös gardróbszekrény

Tükrös gardróbszekrény

Egy kisebb szobában bizony muszáj helytakarékosnak lenni. Időnként sokan megkérdezik maguktól, hogy hova is tennék a sok holmit a kis helyet foglaló, ám mégis tágas tükrös gardróbszekrény nélkül?

Legyen ez a tartozék bármilyen stílusú is, akármilyen méretű, az mindig könnyedén beilleszthető bárhova és biztosan passzolni fog minden elemével a helyiségnek. Akár a hagyományosan nyíló, akár a tolóajtós vagy ruhaliftes gardrób a potenciális vásárló kedvence, egy biztos, a hazai boltokban mindegyikre könnyen rátalálhat. Sokan csakis a nagyobb méretű, polcos tükrös gardróbszekrény mellett döntenek, amelyekben az összes fontos irat is könnyen elfér.

Az ajtók mögött három, öt vagy hét polc is megtalálható, tehát azon kívül, hogy óriási a kapacitás, a rendezettséggel sem lesz gond. Egy ilyen bútornál nem a külcsín a legfontosabb, de még ezen a téren sem vall szégyent a designos tükrös gardróbszekrény. Erre jellemző a letisztult vonalvezetésével, és arról sem szabad megfeledkezni, hogy pazar színeivel elegáns benyomást kelt.

Print Friendly, PDF & Email