Fogfájás csillapítása enyhe vagy erős gyógyszerekkel

Ha megkérdez egy embert, hogy melyik az az 5 testi fájdalom, amire gondolkodás nélkül tablettát szedne, garantáltan szerepelni fog köztük a kíméletlen fogfájás is. A fogfájás csillapítása azért fontos, mert képes kikészíteni az idegrendszert, a beteg ilyenkor képtelen nyugodtan vagy sokáig aludni, nem tud enni, fáradt, ingerült, a munkavégzéskor a hibázásra hajlamosabb lesz. 

Szerencsére, ha van otthon enyhe fájdalomcsillapító, akkor a fogfájás csillapítása rendszerint kipipálható. De vannak komolyabb beavatkozások, amíg olyan mértékű szenvedést váltanak ki a páciensből, amit az enyhe tabletta nem tud orvosolni. Ilyen esetben a fogfájás csillapítása 1 erősebb dózissal oldható meg.

Ha a honlapunkon szétnéz a termékeink között, akkor Ön is észreveszi, hogy bizonyos termékek Forte elnevezéssel kerültek piacra. Ezek erősebbek, akár dupláját tartalmazhatják az enyhe változat hatóanyagából. A fájdalomcsillapítók többsége egyben gyulladáscsökkentő is, azonban ha erre a célra szedne valamit, érdeklődjön az orvosánál, hogy melyiket ajánlja!

Print Friendly, PDF & Email