Hely- és energiatakarékos infrapanel

Infrapanel

Kisebb helyiségekbe nem mindig oldható meg, hogy valamilyen fűtőtestet telepítsünk. Nem is túl esztétikus és még a szükséges csövek sem minden esetben férnek el. Szerencsére a technológia fejlődésének köszönhetően, már erre is van megoldás, ami nem más, mint az infrapanel.

Ez a praktikus kis berendezés nagyon kis helyen elfér, akár a plafonra is felszerelhető és elektromos árammal működik, így nincs szükség csővezetékekre. Az infrapanel nagy előnye, hogy pillanatok alatt felmelegít a helyiséget, ezért ritkán használt szobákba, hétvégi házakba, nyaralókba és vendéglátó egységek kisebb termeibe is ideális választás.

Ugyanakkor rendkívül energiatakarékos, így a költségeken is érezhető lesz a különbség, az egyéb megoldásokkal szemben. Az infrapanel igen dekoratív, választható fa vagy alumínium kerettel, de keret nélkül is, ami teljesen beleolvad a környezetébe. Tehát, ha eddig nem talált megoldást, egy viszonylag kisméretekkel rendelkező vagy nem rendszeresen használt helyiség fűtésére, akkor az elektromoskonvektorok.hu webáruház infrapanel kínálata biztosan a segítségére lesz.

Print Friendly, PDF & Email