Kiváló döntés a Samsung okostelefon megvétele

Samsung S7

Minden évben hozzák az elvárt szintet és meg szoktak lepni minket néhány új megoldással, amikor megjelenik egy új Galaxy modell. A Samsung okostelefon ikonikusnak számít az Android szférában.

Ha egy átlagembert megkérdezünk, hogy mondjon néhány telefonmárkát, akkor a Samsung okostelefon biztosan az elsők között fog szerepelni. A népszerűségét nemcsak a reklámoknak köszönheti, hanem tényleg olyan újításokat hozott be, amivel megreformálta a telefonokról kialakított képet.

Az S6 előtt is remek készülékeket dobott piacra, viszont ez volt az első ilyen modell EDGE képernyővel, aminek lekerekített szélei voltak. A sort folytatta a Samsung okostelefon az S7-el és már az S8-nál tart, illetve a Note 8 is megkapta ezt a kijelzőt.

Remekül néz ki, ráadásul ezekhez az egyedien hajlított szélekhez különféle funkciókat is sikerült kitalálni, amelyek még praktikusabbá teszik a használatát. A Samsung okostelefon kínálatában találunk olcsóbb modelleket, mint az A5 vagy J3, amelyek teljesen megfelelnek az átlagfelhasználó igényeinek.

Print Friendly, PDF & Email