Milyen teljesítményű legyen UV LED lámpa?

Mindig a legelső lépést a legnehezebb megtenni, amikor valami újba vágjuk a fejszénket, viszont nagyban megkönnyítheti a helyzetünket, ha fejben sorra vesszük az előttünk álló feladat fázisait, és egyenként oldjuk meg azokat. Azoknak, akik most kezdik a manikűrözést, az első ilyen fontos lépés a minőségi alapanyagok és eszközök beszerzése, ami tulajdonképpen az UV LED lámpa megvásárlásával kezdődik.

A profi körömépítők már jól megtanulták, tökéletes körömdíszítés nem létezik a fent említett eszköz nélkül, sőt, azt is bátran kijelenthető, hogy az UV LED lámpa jelenti a szakma lelkét. Szeretné kelléktárát a lámpával gazdagítani?

Először gondolja végig, hogy milyen céllal és gyakorisággal használná azt, hiszen azoknak, akik havonta maximum kétszer, saját maguknak végeznék el a manikűrt, a kisebb teljesítményű UV LED lámpák nyújtják a tökéletes megoldást. Hivatásszerűen űzi a körömépítést? Szerezzen be egy nagyobb teljesítményű darabot, hiszen hosszútávon ez fogja a leginkább szolgálni az érdekét!

Print Friendly, PDF & Email