Mindenkinek ajánlott a reptéri parkolás Liszt Ferenc

A főváros nagy gondban van a parkolóhelyekkel kapcsolatban. De vajon miként lehetséges a reptéri parkolás Liszt Ferenc repülőtér területén? Szerencsére itt már sokkal jobb a helyzet, a F.A.P.-nak köszönhetően, ami pontosabban Vecsésen található, ahogy a repülőtér egyik része is.

A gyorsforgalmi úton könnyedén megközelíthető az M0-M4 reptéri csomópontján keresztül. Innen még van egy jókora távolság egészen a terminálokig, azonban az utasokat és a poggyászaikat kisbuszok fogják elszállítani a megfelelő helyre, amelyek légkondicionáltak annak érdekében, hogy a kényelem maximális legyen.

A reptéri parkolás Liszt Ferenc repülőtéren olyan helyen történik, amit éjjel-nappal kamerákkal figyelnek. Nem történhet meg, hogy eltulajdonítsák az egyik járműt és a fedett kialakításnak köszönhetően, egyéb sérülések sem fognak keletkezni az autókon, sem egyéb közlekedési eszközön.

Annak érdekében, hogy mindenkinek kényelmesen legyen helye, érdemes az online foglalást választani. A fedettrepterparkolo.hu oldalon megtekinthetőek a reptéri parkolás Liszt Ferenc árai is.

Print Friendly, PDF & Email