Műanyag ablak minden típusú házhoz

A műanyag ablak jól szigetel

A műanyag ablak jól szigetel

Most építi a házát és még nem választott nyílászárót? Szereti a természetes anyagokat, de mégsem akar faablakot? Erre is van megoldás! A műanyag ablak bármilyen házhoz passzol, hiszen bátran lehet választani a széles kínálatból, de ha van saját elképzelése az sem lehetetlen. A faházhoz remekül passzol az erezett stílusú ablak, de ha kőházról van szó, akkor is fellelhető a megfelelő ablak.

Duplaüveges berakású ablakokkal nem kell aggódni a magas fűtésszámla miatt, de még azért sem, hogy félóránként kell megrakja a kandallót fával, mert nem bírja megtermelni az Önnek megfelelő hőfokot.

Az ablak minősége sokat számít, mert nem mindegy, hogy milyen időközönként kell cserélni. A fából készültek relatív hamar tönkremennek, de a festést is évente pótolni kell.

Nagy munka, nagy befektetés, viszont a műanyag ablak minősége kiváló, nem fakul, nem sárgul és rendkívül egyszerű a karbantartása. Az ablak a ház szeme, kívülálló és ott lakó egyaránt látja, így a döntést nem szabad elsietni, hanem alaposan meg kell fontolni.

Print Friendly, PDF & Email