Nagyon keresett a Römer gyerekülés

Römer gyerekülés

Nem szabad semmit a véletlenre bízni, ha egy kisbaba testi épségéről van szó. Különösen igaz ez arra az esetre, ha a családnak autóba kell ülnie. A Römer gyerekülés szuper funkciókkal rendelkezik és maximális védelmet nyújt a babának.

A modern technológiának köszönhetően, a kicsi feje biztonságosan van rögzítve. A párnázott oldalszárny gondoskodik arról, hogy igazán kényelmes legyen az alvás. Ez a kiegészítő egyébként az oldalirányú ütközéseknél is hasznos.

A Römer gyerekülés kétféle módon rögzíthető az üléshez. Frontális ütközés esetén az lesz előnyösebb, ha a kicsi a menetiránynak háttal van bekötve. Persze ennek is vannak hátulütői, hiszen így kevesebb hely jut a lábának. Az egyéb típusú ütközéseknél előnyösebb, ha a csemete inkább a menetiránnyal szemben van az üléshez rögzítve.

A gyerekulesszakaruhaz.hu weboldalon több információ is található arról, hogy miként tanácsos használni a Römer gyerekülést. Minél hamarabb el kell ide látogatni, hiszen a legjobb modellek iránt mindig hatalmas az érdeklődés.

Print Friendly, PDF & Email