Nagyszerű ajándék a feliratos törölköző

Feliratos törölköző

Bizonyára mindenkivel előfordult már, hogy ajándékot kellett vennie, de kifogyott az ötletekből. A szokásos parfüm vagy bor helyett, az ajándék lehetne akár egy feliratos törölköző is. Igazán egyedi és ötletes gesztus, ha a barátunkat, családtagunkat megajándékozzunk a nevével vagy kedvenc focicsapatának címerével ellátott törölközővel.

Ezek a termékek nagyon jó minőségűek, 100 % pamut anyagösszetételben. Ha valaki a vállalkozását szeretné ilyen frappáns módon népszerűsíteni, a feliratos törölköző remek választás, a cég logójával díszítve kiváló reklámhordozó. Amennyiben a vásárló igényli, a termék saját címkézést vagy egyedi csomagolást is kaphat.

A lakástextil kis- és nagykereskedelmével foglalkozó cégtől, bármilyen színben, súlyban (360-600 gr/nm) és méretben megrendelhető. A felirat megjelenítése hímzés, logóbeszövés és bordűr-beszővés által történik. Ha Ön a feliratos törölköző mellett döntött, kérjen egyedi árat, a vállalat munkatársai pedig örömmel állnak rendelkezésre a termék megtervezésében!

Print Friendly, PDF & Email