Nem ment ki a divatból a kotyogós kávéfőző

Bár manapság már mindenféle modern kávéfőzők megjelentek a piacon, nagyon sokan mégis a jól bevált, klasszikus darabokat keresik. Magyarországon szinte nincs is olyan háztartás, ahol ne volna legalább egy kotyogós kávéfőző. Természetesen, ezeket a kávéfőzőket időnként ki kell cserélni, hiszen az évek során rendesen elhasználódnak.

Ezt könnyen megteheti Ön is, ha ellátogat az edenyshop.hu webáruházba, ahol egy-, két-, három-, négy-, hat-, kilenc-, de még tizenkét személyes kotyogós kávéfőző is megtalálható a felhozatalban. Igény szerint választható ki a megfelelő típus, mivel mindenkinek más a szükséglete a kávéból is. Egyetlen dolog közös ezekben a termékekben, mégpedig a magas minőség.

Kevesen próbálták ki, de a víz helyére tej is tölthető a kotyogós kávéfőzőbe, ezt mindenképpen érdemes kipróbálni, hogyha egy kicsit meg szeretné bolondítani a reggeli feketét. Ugyanakkor a kávérajongók úgy tartják, hogy feketén a legjobb ez a mennyei nedű. Bármilyen a gusztusa, a kotyogós kávéfőző jó szolgálatot tesz reggelente.

Print Friendly, PDF & Email