Pálinkás pohár készlet a tejfakasztó bulira

Pálinkás pohár készlet

Nagy változást jelent, ha egy család új taggal bővül. Az a szokás, hogy mialatt az édesanya lábadozik, addig az édesapa tejfakasztó bulit tart, ahol a rokonok és a barátok megünneplik a születés csodáját.

Ilyenkor általában sok alkohol fogy, ezért nem maradhat el a pálinkás pohár készlet szekrényből való elővétele. A köszöntő elmondása után illik koccintani az újdonsült édesapával, aki így fogadhatja a gratulációkat. Az ünnepre való tekintettel, egy gyönyörű, gravírozott szettre lesz szükség. Érdemes minél előbb ellátogatni a White Crystal weboldalára, mert itt sor kerülhet a vásárlásra. Rengetegféle típus közül lehet választani.

A csiszolt kristály látványosan csillog a kézben. 50 milliliteres, illetve ennél kicsivel nagyobb változatban is megvásárolható a pálinkás pohár készlet. A csavart változata különösen stílusos, ezért érdemes a megrendelése mellett határozni. Persze a klasszikus, egyenes változat kedvelői sem járnak rossz helyen, mert nekik is lehetőségük nyílik a vásárlásra. A vásárlók döntik el, hogy hány darab poharat rendelnek, de érdemes belőle legalább annyit venni, ahány családtag van.

Így el lehet kerülni a kínos helyzeteket. A pálinkás pohár készlet remek befektetésnek számít, hiszen még évtizedek elteltével is használható lesz. Persze vigyázni kell rá, mert egy nagyobb erőbehatás miatt könnyen eltörhet. Érdemes díszdobozban tartani a következő ünnepi alkalomig. Szóba jöhet még a tálak, kelyhek, vázák, gyertyatartók és palackok megvásárlása is a pálinkás pohár készlet megrendelésekor.

Print Friendly, PDF & Email