Praktikus megoldás a nikecell vágó

A hőszigetelő táblák megmunkálása és méretre szabása sokkal hatékonyabban kivitelezhető a megfelelő eszköz segítségével. A nikecell vágó egyszerűen felállítható és a használata nem igényel különösebb szakértelmet.

A pontos mérések elvégzése után egyszerűen megfelelő méretűre vághatjuk a hőszigetelő táblát. Léteznek különféle praktikák, amelyek elég időigényesek, sok kosszal járnak és némely esetben balesetveszélyesek lehetnek.

Viszont a használata teljes mértékben feledteti ezeket a gondokat. Mivel elektromos hálózatról üzemel, ezért a nikecell vágó vágószála felhevül, ennek köszönhetően úgy hatol át a hőszigetelő táblán, mint forró kés a vajon. A dönthető vágókeretnek köszönhetően, egy igazán masszív és sokoldalú eszközről van szó, ami szögmérésre is alkalmas, illetve skálázott vonalzóval is el van látva.

A szállítása egyszerű, mivel kimondottan könnyűnek számít és kis helyen is elfér. Mivel nemcsak az egyenes vágatok kivitelezhetőek a nikecell vágóval, ezért dekorációs formákat is készíthetünk az eszközzel.

Print Friendly, PDF & Email