Redmi Note 4X fantasztikus színekben

Redmi Note 4X

Átlagostól eltérő színű telefont szeretne? Akkor látogasson el a puremobile.hu weboldalra! A Redmi Note 4X most éppen arany, égkék, illetve rózsaszín színben vehető meg.

Amennyiben mégis inkább a hagyományos árnyalatok mellett tenné le a voksát, akkor persze feketét is vehet. Természetesen nem csupán a külső megjelentést kell figyelembe vennie, amennyiben mobilt szeretne vásárolni. Fontos például az is, hogy milyen hosszú garancia jár a Redmi Note 4X esetében. A weboldalon jelenleg egy éves jótállás mellett lehet rendelni. Nem kockáztat semmit a vásárlással, hiszen 14 napon belül visszaküldheti a mobilt, ha nem nyeri el a tetszését. A kamerájával garantáltan meg lesz elégedve, hiszen éles képeket és videókat tud vele készíteni.

Az ujjlenyomat-leolvasó segítségének köszönhetően maximális biztonságban lesznek az adatai. Szinte minden készülék raktáron van, ezért semmilyen akadálya sincs a rendelésnek. A Redmi Note 4X kiszállítása sem kerül sok pénzbe. Természetesen még másfajta márkájú telefont is választhat a honlapról.

Print Friendly, PDF & Email