Thule tetőcsomagtartó minden autótípushoz

Thule tetőcsomagtartó

Sok olyan autós kiegészítő van, ami nem alkalmazható bármilyen márkájú járgányhoz, sőt, gyakran ugyanazon branden belül sem minden modellhez kapni megfelelő változatot. Viszont a Thule tetőcsomagtartó esetében ez nem igaz, ugyanis már mindenféle gépjárműhez gyártanak ilyen minőségi kelléket.

Vannak olyan típusok, amelyekre azonnal felszerelhető a Thule tetőcsomagtartó, de amelyikre nem, ahhoz is lehet kapni olyan plusz alkatrészt, amivel már könnyedén megoldható a rögzítés.

Tehát, ha valakinek plusz csomagtérre van szüksége vagy nagyobb holmikat szállítana az autójával, ami nem fér be a csomagtartóba, az bátran választhatja a Thule tetőcsomagtartó biztosította minőséget, mert garantáltan talál majd megfelelő példányt.

Nincs más dolga, mint felkeresni a www.stilusosutazas.hu weboldalt és használni a Thule tetőcsomagtartó konfigurátort vagy átböngészni a katalógust. Ha nem szeretne sok időt eltölteni a keresgéléssel, akkor célszerűbb a konfigurátort igénybe vennie, ugyanis csupán négy adat megadásával máris azon termékekből válogathat, amelyek biztosan megfelelnek az autójának.

Ugyanakkor, ha nem a vásárlásban gondolkodik, akkor az oldalon Thule tetőcsomagtartó bérlési lehetőséget is találhat, ami által néhány ezresért cserébe vehet át egy jó állapotú, karbantartott készletet, amit a megbeszélt időtartam lejártával vissza kell szolgáltatnia.

Ha csak rövid időre kellene a Thule tetőcsomagtartó, akkor érdemes ezt a lehetőséget is megfontolni, hiszen nem kell akkora összeget kiadni, de mégis a rendelkezésére fog állni egy minőségi és strapabíró kellék. Amennyiben bizonytalan, akkor kérjen segítséget a szakemberektől!

Print Friendly, PDF & Email