TV műsor a következő négy hétre

Általában pontosan akkor nem találunk semmi érdekest a TV-ben, amikor végre lenne egy kis időnk rá, hogy megnézzünk egy jó filmet vagy valamilyen izgalmas show-t. Azonban, ha a TV műsor alkalmazást használjuk, akkor tervezhetjük úgy is a dolgainkat, hogy éppen akkor legyünk szabadok, amikor valamelyik csatornán a kedvenc filmünket vagy tévés produkciónkat sugározzák.

Akár 1 hónapra előre is megszervezhetjük a tévénézős estéket, délutánokat, hiszen az online TV műsor nemcsak a mai és a holnapi programot tartalmazza, hanem a következő 4 hetet előre. Ez a mai rohanó világban nagy segítség, amikor mindenre csak úgy tudunk időt szakítani és akkor tudunk időben elérni bárhová, ha előre megtervezzük a napjainkat.

Ezt pontosan tudják a musor.tv üzemeltetői is, éppen ezért mindent megtesznek azért, hogy a lehető legszélesebb körű szolgáltatást tudják nyújtani a TV műsor kapcsán. Például az ismétlésekről is ezért biztosítanak információt, illetve a Google Naptárral való együttműködést is emiatt találták ki és valósították meg.

Print Friendly, PDF & Email