Van lehetőségünk tenni az atka ellen!

Léteznek olyan élőlények, amelyek parazita módon viselkednek és más állatokra tapadva okoznak kellemetlenséget. Ez nagyon gyakran előfordul a méheknél, akik emiatt elveszítik a kitűnő egészségi állapotukat és a legyengült szervezet még inkább kiszolgáltatott helyzetet teremt, amíg egyszer csak elpusztulnak. De milyen módon előzhető ez meg? Létezik olyan megoldás, ami hatékonyan működik az atka ellen?

Szerencsére igen, csak tudni kell, merre érdemes keresni. A barzoo.hu weboldalon rábukkanunk az eredményes kezelési módszerekre. Kimondottan ezért lett kifejlesztve a hatóanyaggal ellátott ragasztócsík, amit a kaptárok bejáratánál kell elhelyezni. Ez az atka ellen alkalmazott eljárás több héten keresztül maradhat fent, de figyeljünk arra, hogy ne a mézhordási időszakban történjen!

Olvassuk el a részletes a használati útmutatót, majd tartsuk be a leírtakat és akkor a kedvenc munkatársainkat könnyedén segíthetjük a küzdelemben az atka ellen. Ennek eredményeképpen, aztán megvédhetjük a család egészségi állapotát, ami fokozza a méz- és profittermelést.

Print Friendly, PDF & Email