Webáruház

Xiaomi Redmi ár a céltudatos vásárlóknak

Az élet minden területén születnek néha olyan termékek, amiket a szakújságírótól a fogyasztóig mindenki csak méltat. A mobil készülékek világában a Xiaomi Redmi ár, teljesítmény, illetve minőség alapján is kiérdemelten a rajongás tárgya. A Xiaomi jövőre lesz 10 éves, tehát elég későn szállt be a játékba, amiben többek között az okostelefonok iránt érdeklődő vásárlókat szeretnék megnyerni a gyártók.

Bár viszonylag fiatal, ráadásul kínai gyártóként nem volt egyszerű dolga, a Xiaomi az évek során számos készüléket dobott a piacra. Ezeket mind jó minőség és elérhető ár jellemezte. A cég telefonjain Android rendszer fut, egészen pontosan a gyártó által készített, MIUI névre keresztelt variáns, ami anno lényegében a vállalat első terméke volt. Continue reading

Az ezüst karperec kiemeli az egyéniségét

Egy igazi nő tudja, hogy mit akar, legyen szó akár egy nagyobb volumenű döntésről, akár egy ékszer megválasztásáról. Az ezüst karperec viselőit két táborra oszthatjuk. Van, aki a teljesen zártat szereti, de akad olyan is, aki a nyitottat, sőt, már a kettő kombinációja is elérhető. Az első csoport kedvence viszonylag egyértelmű, de ebből is több verzió érhető el.

Létezik a teljesen merev típus, amit csak trükkösen lehet felhelyezni a kezekre, hiszen szorosnak kell lennie annyira, hogy később ne veszítsük el, a másik pedig egy lánc, amit kapcsokkal tudunk biztosítani. Continue reading

Az összecsukható kerékpár könnyen tárolható

Amikor megjelentek az úgynevezett folding bike-ok, akkor sokan csak mosolyogtak a mulatságos kinézetükön, majd mikor mégis csak arra adták a fejüket, hogy kipróbálják, akkor belátták, hogy igen hasznos eszközről van szó, amibe megéri beruházni.

Az összecsukható kerékpár több szempontból is igen hasznos. Itt meg lehet említeni azokat a mindenkinek egyértelmű tulajdonságokat, hogy a szállítása például sokkal könnyebb, hiszen nem kell biciklitartót felszerelni az autóra, elég berakni a csomagtartóba, de még a hátsó ülésen is elfér.

Continue reading

Trendi WizzAir kézipoggyász nemcsak repülőre

Nem lehet eleget hangsúlyozni, hogy a légitársaságok kézipoggyász szabályzatára fokozottan oda kell figyelni. Ami a WizzAir kézipoggyász paramétereit illeti, az 40x30x20 cm. A szabályzatnak megfelelően, ingyen 1 bőröndöt szabad felvinni a WizzAir repülőgépeinek fedélzetére, ugyanakkor lehetőség van 2 kézipoggyászos elsőbbségi beszállás szolgáltatást is igénybe venni.

Ennek feltétele, hogy a második bőrönd maximális méretei 55x40x23 cm lehetnek. A taskam.hu webáruházban mind WizzAir kézipoggyász, mind pedig kabinbőrönd megtalálható remek áron és minőségben. Az egyik nagyszerű darab a bézs színű, női, poliészter anyagú, bagolymintás kézitáska, ami nem csupán mutatós darab, hanem igen praktikus is. Continue reading

Felkészíti a szervezetet az edzés előtti táplálékkiegészítő

Az edzés elkezdéséhez energiára van szükség. Hogyha ez hiányzik, akkor biztosan nem leszünk képesek teljesíteni a kitűzött célt. Ezért nem árt valamilyen edzés előtti táplálékkiegészítő elfogyasztása, ami megadja a szükséges löketet a gyakorlatokhoz. Természetesen ezek sem maradhattak ki a Nutriversum kínálatából.

A finom ízek szerelmesei örülhetnek, mert az edzés előtti táplálékkiegészítő készítmények nagyon finomak és ezt a vásárlók visszajelzései is igazolják. Többféle változat közül lehet választani. Például mindenképp fontos bevetni az aminosavakat, hogyha az alakformálás a cél.

Continue reading

Tároló doboz kisméretű helyiségekbe

Ha kicsi a lakás és nincs hová elhelyezni olyan bútorokat, amelyekben sok a tároló hely, akkor egyéb alternatívát kell keresni arra, hogy hová kerüljenek a különféle holmik úgy, hogy ne menjenek tönkre, de ha kell, akkor hozzájuk lehessen férni. A tároló doboz remek megoldást kínál, hiszen méretétől függően, szinte bármit bele lehet pakolni, és ha kell valami a tartalmából, akkor egyszerűen ki tudjuk venni.

Még az sem gond, hogy a tároló dobozoknak nem kerül más hely, csak a fal mellett egymásra téve, hiszen a mai modern darabok nemcsak tartósak és praktikusak, hanem rendkívül dekoratívak is. Néhány színes tároló doboz még fel is dobhat egy unalmas helyiséget, de megtalálhatók azok a változatok is, amik egy minimál stílusú otthonban mutatnak tökéletesen. Continue reading

Vonzzák a gyerkőcöket a tudományos játékok

Izgalmas kaland a gyerekeknek egy új játék kipróbálása, örömmel vetik bele magukat az önfeledt élménybe. Amikor eléjük kerül a tudományos játékok egyik érdekes példánya, mindent megtesznek annak érdekében, hogy rájöjjenek a lényegére, és megértsék az összefüggéseket. Ezek aztán a későbbiekben a hasznukra válnak a kicsiknek.

Számukra tanulási lehetőséget is kínálnak a tudományos játékok, de közben a kikapcsolódásról sem kell lemondaniuk. Egy olyan gyereknek, aki szeret a természetben lenni, élvezi a növények és az állatok közelségét, biztosan tetszeni fog a csillagászati távcső, a bogárvizsgáló vagy a nagyító, esetleg a többfunkciós megfigyelő játék. Continue reading

Egy gránit edénykészlet minden konyha ékszere

Aki szeret tevékenykedni a konyhában, az odafigyel arra is, hogy edényei kiválóak és praktikus kialakításúak legyenek. Amikor az edények kiválasztására kerül sor, akkor az ember alaposan átgondolja, milyen modellre is van igazán szüksége. A döntés rendszerint aszerint történik, hogy a kiszemelt edények mennyire gyorsan melegednek fel és mennyire egyenletesen adják át a hőt, valamint, hogy milyen könnyű tisztítani ezeket.

A gránit edénykészlet sikere töretlen. Eleget tesz minden előbb említett elvárásnak, azaz egy gránit edénykészlet segítségével könnyű lesz a főzés és semmi nem fog odaégni. Kevés olaj használatával is zamatosak és puhák lesznek a zöldségek, húsok. Continue reading

Praktikus megoldás a nikecell vágó

A hőszigetelő táblák megmunkálása és méretre szabása sokkal hatékonyabban kivitelezhető a megfelelő eszköz segítségével. A nikecell vágó egyszerűen felállítható és a használata nem igényel különösebb szakértelmet.

A pontos mérések elvégzése után egyszerűen megfelelő méretűre vághatjuk a hőszigetelő táblát. Léteznek különféle praktikák, amelyek elég időigényesek, sok kosszal járnak és némely esetben balesetveszélyesek lehetnek.

Continue reading

Melyik a megfelelő sarokcsiszoló?

Érdekes az elnevezés, hiszen sarkok csiszolására ritkán használják. A sarokcsiszoló a felépítése miatt kapta ezt az elnevezést. Nem is kérdés, hogy mennyire sokoldalú szerszám. Többféle koronggal lehet felszerelni, amelyekkel vághatunk és csiszolhatunk kerámialapot, fémet, betont, fát és persze műanyagot is.

Viszont a lista itt még nem ért véget, mert az autó fényezését is polírozhatjuk a sarokcsiszoló használatával. Hogyha otthon szeretnénk sarokcsiszolót használni, akkor valószínűleg elég lesz az egykezes változat.

Continue reading